"De Drømmer Stadig"

FTW_posters_Vertikal_64.jpg
 

Udstillingen

Hvad drømmer de syriske børn om?

Krigen i Syrien har raset i over 7 år, og krigens største tabere er de syriske børn. De er blevet drevet på flugt, og mange lever et liv i enorm fattigdom, uden tilbud om skolegang og med en tabt barndom. Men stopper man med at drømme, når man kun kender til en virkelig i krig, på flugt og uværdige rammer?

Fotoudstillingen ”De Drømmer Stadig” giver et usminket billede af den nuværende situation børnene i nærområdet befinder sig i, samt et indblik i børnenes fortid. ”De drømmer stadig” er en udstilling om håb, tab, krig, savn og drømme.

For at få besøg af vores udstilling i dit nærmiljø - tag kontakt med os. 

Sagt om udstilling

Frederiksberg Fonden: "Tak til Jer begge for en modig, dygtig og personligt meget krævende indsats for at styrke indsigten i børnenes hverdag efter mange års krigshandlinger. Det er der hårdt brug for".

Borgmester Jørgen Glenthøj: "Det var en fornøjelse for mig at deltage i åbningen i tirsdags, og jeg glæder mig dagligt over jeres smukke og rørende udstilling lige nedenfor mine vinduer. Samtidig kan jeg se, at også mange borgere kigger forbi og studerer plancherne med de vigtige budskaber".

Marianne Pallessen og 9B fra Ny Hollænderskolen: "Rørende, tankevækkende, fængende billeder, sørgelig, følelsesladet, spændende, hårdt, medfølelse, godt iværksat".

Julie Troldborg: "Jeg har allerede delt og opfordret til, at alle kigger forbi. Det er en vigtig udstilling! Tak for jeres indsats".

Jim Vedel Olsen: "Forrygende, flotte billeder. Velskrevne, skræmmende beretninger. Tak til Jer begge". 

Katja Lundgaard: "Kære Maren og Lars. Hold op jeres billeder og historierne bag sætter et varigt indtryk i hjertet. Jeg blev rørt dybt ind i min sjæl. I får mindet os om, en virkelighed, vi i vores værste mareridt har svært ved at forestille os. I rammer os gennem børnenes historier, som stadig udtrykker håb og drømme. I minder os om, at vi alle uanset overbevisning, tro, religion, race osv. Er MENNESKER. I minder os om, hvor fantastisk privilegerede vi er, ved at være vokset op i et land som Danmark og om at tryghed og lykke ikke er en selvfølge. Tak for jeres arbejde!"

Skolebesøg på vores udstilling

Skolebesøg på vores udstilling